Zafer Partisi Gönen İlçe Teşkilatı, 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Zafer Partisi Gönen İlçe Teşkilatı, 1. Olağan Kongresini tamamlayarak yeni yönetimi belirledi. Kongre sonucunda Tolga Tekin, Gönen İlçe Başkanı olarak seçildi. Tekin ve yönetim kurulu Üyeleri, kongreye katılan delegeler ve misafirler tarafından tebrik edildi. Kongreye Genel İdare Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkanı Yardımcısı Mahmut Kara, Bursa İl Başkan Yardımcısı Serdar Yücesan, Balıkesir İl Başkanı Erhan Ötegen ve diğer ilçe teşkilat başkanlarının katılım sağladı.

Kongrede konuşan Balıkesir İl Başkanı Erhan Ötegen, Zafer Partisi'nin mülteci konusunu ön plana çıkaran eleştirilerine değinerek, partinin birçok farklı alanda program ve çözüm önerilerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca HÜDAPAR Genel Başkanı'nın anayasanın değiştirilemez özelliklerine yönelik açıklamalarını eleştiren Ötegen, bu konuda Zafer Partisi'nin durmasını net bir şekilde ortaya koydu. "Biz Türk vatandaşlarının zeki ve çalışkan olarak görüyoruz, içimizde ahmak yok" dedi.

Yeni ilçe başkanı Tolga Tekin, sahip olduklarına teşekkür ederek, Gönen'in yakından takip edebileceğini ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyeceğini belirtti.

 

Tolga Tekin başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Celal Güngör, Tolga Öztopçu, Muhsin Karaorman, Ahmet Doğrukul, Hüseyin Turan, Erbil Ağustos, Emrah Aktaş, Oğuz Aydın, Esma Gündör. Yedek yönetim kurulu listesi ise Emrullah Sürücü, Samet Kısa, Tolga İlaslan, Samet Güngör ve Mehmet Durman yer alıyor.

 

 

HABER: SENEM İMREN KARACA




KAYNAK: İHA