Balıkesir’in tanımış iş insanlarından Göktuğ Şeremetli; MHP Karesi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karesi Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Balıkesir’in tanımış iş insanlarından Göktuğ Şeremetli; 31 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak mahalli ve idari seçimlerinde yeniden MHP Karesi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

Aday Adaylığı açıklaması öncesinde Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda lokma hayrı yapan Göktuğ Şeremetli; ardından MHP Karesi İlçe Başkanlığı’na davul zurna eşliğinde yürüdü.

Burada MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel ve parti üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği basın toplantısında yeniden meclis üyesi için aday adayı olduğunu duyuran MHP’li Şeremetli: “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin önderliğinde Balıkesir’in parlayan yıldızı Milliyetçi Hareket Partisi’nden Karesi Belediye Meclis Üyesinden aday adaylığına müracaat ediyorum. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ederim, ne mutlu Türküm diyene” dedi.

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel ise Göktuğ Şeremetli’nin parti ve belediye meclisi çalışmalarında ciddi başarılara imza attığına dikkat çekerek şöyle söyledi: “Diğer siyasi partilerde olmayan bir heyecan içerisindeyiz. Bugünün kahramanı Göktuğ Şeremetli, uzun yıllar MHP’de, Ülkü Ocaklarında ve sivil toplum kuruluşlarında çok ciddi çalışmalara imzasını attı. Balıkesir’i ve Karesi bölgesini çok yakından tanıyan birisi. Yaşına göre de çok tecrübeli bir isim. Yeni bir soluklu ikinci dönem aday adaylığına başvurusunu yapıyor. Tecrübesini, birikimini bu dönemde devam ettirmek istiyor. Ben şahsım ve partim adına kardeşime başarılar diliyorum.”

Son olarak MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç da Göktuğ Şeremetli’nin yeniden çıktığı meclis üyeliği yolunda başarılar diledi.

 

HABER: BUSE ASLAN