Semizköy Mahallesi sakinlerine projelerini anlatan Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, vatandaşlardan destek istedi.

Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, görev aldıkları 5 yıllık süreçte Balya’ya kattıklarını ve tekrar görev alması durumunda hayata geçireceği projeleri vatandaşlar ile paylaşmaya devam ediyor.

Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, Semizköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi ve takdiri ile karşılaşan Gaga, mahalle sakinlerine görev aldığı 5 yıllık süreçte gerçekleştirdikleri projeleri anlatı. Başkan Gaga, yeni dönemde planladıkları projelerle ilgili de bilgiler verdi.

Gerçekleştirilen mahalle ziyareti sonrası açıklamada bulunan Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, “"Gülen Yüzleriniz Hiç Solmasın Teşekkürler Semizköy. Bizleri her zamanki gibi samimi karşılayan hemşehrilerimize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Şimdi, hep birlikte Balya’mız için daha güçlü bir geleceğe doğru ilerlemek için çok çalışacağız. Birlikte Başardık, Yine Başaracağız" ifadelerini kullandı.

HABER: SERMİN ASLAN