1. Haberler
  2. Politika
  3. FİLİSTİNLİ KAYNAKLAR: ‘HAMAS ANLAŞMA TASLAK METNİNE SÖZLÜ ONAY VERDİ’

FİLİSTİNLİ KAYNAKLAR: ‘HAMAS ANLAŞMA TASLAK METNİNE SÖZLÜ ONAY VERDİ’

Filistinli kaynaklar, Hamas’ın Gazze Şeridi’nde ateşkes ve rehine anlaşmasının taslak metnine sözlü olarak onay verdiğini belirterek, yazılı onayı için daha fazla bilgi beklendiğini aktardı.

featured

Filistinli kaynaklar, Hamas’ın Gazze Şeridi’nde ateşkes ve rehine anlaşmasının taslak metnine sözlü olarak onay verdiğini belirterek, yazılı onayı için daha fazla bilgi beklendiğini aktardı.
İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 467 gündür devam ederken, Katar’ın başkenti Doha’da Gazze Şeridi’nde ateşkes ve rehine anlaşmasına ilişkin müzakerelerde sona gelindi. Adı açıklanmayan Filistinli kaynaklar, Hamas’ın anlaşmanın taslak metnine sözlü olarak onay verdiğini belirterek, yazılı onayı için daha fazla bilgi beklendiğini aktardı. Adı açıklanmayan bir Hamas yetkilisi ise Hamas’ın taslak metne henüz yazılı bir yanıt vermediğini doğruladı.
Öte yandan Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al-Thani’nin Gazze Şeridi’nde ateşkese ilişkin bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.