1. Haberler
  2. Politika
  3. EMET BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOCA, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

EMET BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOCA, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.
İlçe ilgili projeleri takip ve yeni projelere destek çalışmaları için Ankara’da bulunan Başkan Koca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
MHP Genel Merkezinde Devlet Bahçeli ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile görüşmeler gerçekleştiren Başkan Koca ziyaretler sonrası bir açıklama yaptı. Koca, ‘Ankara temaslarımda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’ı ziyaret ettim, çalışmalarımızla alakalı bilgiler sundum. Görüşmelerimiz hayırlara vesile olsun inşallah’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
EMET BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOCA, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!