DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, Cumhuriyetin kazanımlarının korunması ve geleceğe umutla bakılması gerektiğine dikkat çekti.

DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, Cumhuriyet'in 101. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm hemşehrilerine bayram tebriklerini iletti ve Cumhuriyetin önemine vurgu yaptı.

DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, Cumhuriyet'in 101. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın ulusun birliği ve beraberliği açısından taşıdığı öneme değinen Dalgın, tüm Balıkesirli hemşehrilerine bayram tebriklerini iletti.

Cumhuriyetin, Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin en önemli sembollerinden biri olduğunu ifade eden Dalgın, bu özel günün sadece bir kutlama değil, aynı zamanda geçmişe dönük bir değerlendirme ve geleceğe yönelik umutların tazelenmesi için de bir fırsat olduğunu belirtti.

Milletvekili Dalgın, mesajında Cumhuriyetin kazanımlarının korunması ve geliştirilmesi gerektiğine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini dile getirdi. Bayramın, toplumda dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirmesi temennisinde bulundu.

HABER: SERMİN ASLAN