CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ile birlikte Susurluk, Bandırma ve Erdek ilçelerini ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ile birlikte kent genelinde çeşitli temaslar gerçekleştirdi.
Bu kapsamda Aytekin ve Sarı, ilk olarak Susurluk ilçesini ziyaret etti. Burada belediye başkanı, ilçe başkanı ve parti üyeleriyle bir araya gelen Aytekin ve Sarı, yürütülen çalışmaları yerince inceleyerek kentin sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Programın devamında Aytekin ve Sarı, Bandırma ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaretlerle ilgili olarak CHP’li Aytekin: “Susurluk ve Bandırma örgütlerimizi milletvekilimiz Serkan Sarı‘yla birlikte ziyaret ederek değerlendirmelerde bulunduk. İlçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza ve örgütümüze gösterdikleri ilgi ve katılımları için teşekkür ediyorum” dedi.
Bandırma ilçelerinin ardından ziyaret programı Erdek ile devam etti. Burada Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Erdek İlçe Başkanı ve ilçe teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Aytekin ve Sarı, kentin sorunlarını yerinde takip ederek raporlarını tuttu.
Erdek ziyaretini sosyal medya hesaplarından paylaşan Aytekin: “Erdek ilçemizde, ilçe örgütümüzü ve belediyemizi milletvekilimiz Serkan Sarı ile birlikte ziyaret ederek hem çalışmalar hakkında bilgi aldık hem de önümüzdeki sürece ilişkin haritasına dair değerlendirmelerde bulunduk. Ayrıca aramıza katılan yol arkadaşlarımıza rozetlerini takarak kendilerine ailemize hoş geldiniz dedik. İlçe başkanımız Hale Tuna ve belediye başkanımız Burhan Karışık nezdinde tüm Erdekli hemşehrilerimize selam ve saygılarımı iletiyorum” diye söyledi.
Ziyaret programı, Erdek Genç İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen iftarla sona erdi. İftara CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile Erdekli iş insanları katılım sağladı.
İş sektörü üzerine geniş çaplı değerlendirmelerin yapıldığı toplantıyla ilgili olarak CHP’li Aytekin: “Erdekli iş insanlarımızla bir araya gelerek bölgemizin potansiyeli üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Nazik davetleri sebebiyle Erdek Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Özgür Kalafat nezdinde tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.



