CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin ile birlikte bu 34’üncüsü düzenlenen Geleneksel Güre Sarıkız Hayrı’na katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin ile birlikte Edremit’te 34’üncüsü düzenlenen Geleneksel Güre Sarıkız Hayrı’na katıldı.

CHP’li Sarı: “Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, Balıkesir Milletvekilimiz Ensar Aytekin, İlçe Başkanımız Emin Yalçıntaş, Edremit Belediye Başkanımız Mehmet Ertaş ile birlikte Edremit Belediyesi tarafından 34.sü düzenlenen Geleneksel Güre Sarıkız hayrına katıldık.

Kazdağları’nın ve bölgemizin yüzlerce yıllık geçmişe dayanan bir geleneği olan Sarıkız'ı yine vatandaşlarımızla birlikte andık. Hayra katılan, dualara eşlik eden, en önemlisi katılımları ile bu geleneğin sürmesine katkı veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hayrımızı ve dualarımızı Allah kabul etsin.

Geleneklerin yaşatıldığı bu anlamlı günde Edremit Belediye Başkanımız Mehmet Ertaş başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABER: BUSE ASLAN