1. Haberler
  2. Politika
  3. CHP’Lİ KÖYBAŞI, TERÖR SALDIRISINI LANETLEDİ

CHP’Lİ KÖYBAŞI, TERÖR SALDIRISINI LANETLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan’daki tesislerine yönelik terör saldırısını lanetledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, başsağlığı mesajında; terörün hedeflerine asla ulaşamayacağını vurguladı.
Köybaşı, “Ankara’da 5 yurttaşımızın şehit olmasına, 22 yurttaşımızın da yaralanmasına neden olan terör saldırısı milletimizi tarifsiz bir üzüntüye boğmuştur.
Terörün hedeflerine ulaşmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Türkiye’nin bağımsızlığı ve bütünlüğü için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Saldırıda şehit olan yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
CHP’Lİ KÖYBAŞI, TERÖR SALDIRISINI LANETLEDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!