AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey; engelli bireyler ile yaşlı ve şehit ailelerini ziyaret etti. Milletvekili Canbey: “Balıkesir’imizin her karış toprağını geziyor, hemşehrilerimizin her biriyle görüşmeye çalışıyoruz” dedi.

Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir’deki çalışmalarını sürdürüyor. Altıeylül ilçesinde hane ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Canbey, engelli bireyler, yaşlılar ve şehit ailelerine özel ilgi gösterdi.

Onların Mutluluğu Bizim Mutluluğumuz

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Nuriye Karaoğlan ve evladı Yiğit’i evlerinde ziyaret eden  Milletvekili Canbey, ardından Nadiye Erdoğan ve kızı Nazlı Can ile Mehmet Çalışkan ve eşi Fatma Çalışkan’ı evlerinde ziyaret etti. Son olarak Şehidimiz Ahmet Kurt’un ailesini ziyaret eden Canbey ve beraberindekiler, şehit ailesine olan vefa borcunu bir kez daha gösterdi.

Milletimizle Birlikteyiz

Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Dr. Mustafa Canbey, "Milletimizin dertlerini dinlemeye devam ediyoruz. Milletimizin her bir Ferdi bizim için kıymetli. Yiğit kardeşimizin Yine Nazlı kardeşimizin mutluluğu şehit ailemizin ve Mehmet amcamızın mutluluğu her şeyden önemli…Milletimizle birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hayır Dua Almaya Çalışıyoruz

Milletvekili Canbey; “TBMM Genel Kurulu yaz dönemi sebebiyle iki ay ara verdi. Biz de bu arayı değerlendirmek için Balıkesir'imizin her karış toprağını geziyor, hemşehrilerimizin her biriyle birebir görüşmeye çalışıyoruz. Evlerinde ziyaret ediyor, talep ve isteklerini not ediyor, hayır dualarını alıyoruz. Gönül hanelerine misafir oluyoruz. Samimiyetleri ve misafirperverlikleri için tüm hemşehrilerime teşekkür ederim." dedi.

AK Parti Teşkilatı Eşlik Etti

Milletvekili Mustafa Canbey’e programda, Altıeylül ilçesinde AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Palaz AK Partii İl Başkan Yardımcısı Semra Akyüz ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

HABER: HABER MERKEZİ