1. Haberler
  2. Politika
  3. Başkan Yörük, “Manevi Değerleri Yaşatmanın Vaktidir”

Başkan Yörük, “Manevi Değerleri Yaşatmanın Vaktidir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) doğumunun insanlık için rahmet, barış ve kurtuluşun simgesi olduğunu belirtti.

Yörük, mesajında Mevlid Kandili’nin sadece bireysel ibadet için değil, toplumsal birlik ve beraberliği güçlendirmek adına da önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

“Bu mübarek gece, Peygamber Efendimizin örnek hayatını, merhametini ve adalet anlayışını yeniden hatırlamak için bir vesiledir” diyen Yörük, “Kalplerimizi arındırmak, kırgınlıkları geride bırakmak ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirmek hepimizin sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.

Balıkesir’in tarihsel olarak kardeşlik ve dayanışmanın merkezi olduğunu hatırlatan Yörük, “Şehrimiz, köklü kültürel ve manevi değerleriyle bu özel gecelerin anlamını daha da derinleştirmektedir. Mevlid Kandili, bu ortak mirasın güçlenmesi için eşsiz bir imkândır” dedi.

Mesajının sonunda tüm Balıkesirlilerin ve İslam âleminin kandilini kutlayan Yörük, “Rabbim bu mübarek geceyi gönüllerimize huzur, evlerimize bereket ve milletimizin birliğine vesile kılsın” temennisinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Başkan Yörük, “Manevi Değerleri Yaşatmanın Vaktidir”
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!