1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. Dursunbey Kurtuluş Bayramını Kutladı: 103 Yıllık Zafer Coşkusu

Dursunbey Kurtuluş Bayramını Kutladı: 103 Yıllık Zafer Coşkusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dursunbey, düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmî törenler, ilçe halkını ve protokolü bir araya getirdi.

Dursunbey’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü, ilçe genelinde düzenlenen görkemli törenlerle kutlandı. Etkinliklerin başlangıç noktası olan Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmî tören, protokol ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Törene katılanlar arasında Dursunbey Kaymakamı Muttalip Çetin, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Eren Çevik ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sevinç Baykan Özden gibi önemli isimler yer aldı. Çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile siyasi partilerin yetkilileri de kutlamalarda hazır bulundu.

Çelenk sunma töreniyle başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın coşkuyla okunmasıyla devam etti. Kutlamalar, Çarşı Camii’nde İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid-i Şerif programı ve şehit kabirlerinin ziyareti ile manevi bir atmosferde sürdü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Dursunbey Kurtuluş Bayramını Kutladı: 103 Yıllık Zafer Coşkusu
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!