Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, CHP’nin yapılacak Tüzük Kurultayı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, CHP’nin 6-8 Eylül tarihlerinde yapılacak Tüzük Kurultayı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Güven, CHP’nin bu kurultaydan güçlenerek çıkacağını ve yerelde olduğu gibi genel seçimlerde de iktidar olacağını vurguladı.

Özkan Güven, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:"CHP olarak Tüzük Kurultayı’ndan daha da güçlü bir şekilde çıkacağız. Yerelde olduğu gibi genel seçimlerde de halkımızın desteğiyle iktidar olacağız. AKP'yi sandıkta yenip, tarihin tozlu raflarına göndereceğiz. Türkiye’nin CHP iktidarıyla yeniden adalet, özgürlük ve refah içinde bir geleceğe yürüyeceğine inanıyoruz."

"AKP’Yİ SANDIKTA TARİHE GÖNDERECEĞİZ"

Güven, AKP hükümetinin başarısız politikalarının sona ermesi gerektiğini belirterek, "Halkımız artık bu kötü yönetimden kurtulmak istiyor. CHP olarak, ülkemizi bu çıkmazdan kurtaracak vizyon ve kadrolara sahibiz. AKP'yi sandıkta yenip, Türkiye'yi hak ettiği noktaya taşıyacağız," dedi.

 

CHP’Lİ GÜVEN’DEN KURULTAY AÇIKLAMASI                                      /D

SONER KANBER

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, CHP Tüzük Kurultayı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, 6-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek CHP Tüzük Kurultayı öncesinde açıklamalarda bulundu. Güven, partinin bu kurultaydan güçlenerek çıkacağına ve genel seçimlerde de halkın desteğiyle başarı elde edeceklerine inandığını ifade etti.

Güven, CHP'nin Türkiye’nin geleceğinde adalet, özgürlük ve refahı sağlama potansiyeline sahip olduğunu belirterek, "Yerelde olduğu gibi genel seçimlerde de iktidar olacağız" dedi. Ayrıca AK Parti'yi eleştiren Güven, partilerinin ülkenin sorunlarına çözüm üretecek kadrolara ve vizyona sahip olduğunu söyledi.

Güven, halkın mevcut yönetimden memnun olmadığını vurgulayarak, "AKP'yi sandıkta yenip, Türkiye'yi hak ettiği yere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERPİL YILDIZ