AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Balıkesir üyelerini makamında ağırladı. Kamu işçisinin sorunlarını dinleyen Aydemir, emeğin tarafında durmaya devam edeceklerini söyledi.
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Balıkesir’de geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği miting sonrası AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir kamu işçilerinin sorun ve taleplerini doğrudan dilemek adına TÜK-İŞ üyelerini parti binasına davet etti.
AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen buluşmada, Türk-İş Sendikası üye işçiler talep ve beklentilerini Başkan Aydemir’e anlattı.
Görüşmenin ardından bir açıklama yapan Başkan Aydemir, “İşçilerimizin dilek ve taleplerini dinlemek bizler için büyük bir sorumluluk ve aynı zamanda bir gönül borcudur. Türk-İş Sendikası üyelerini il başkanlığımızda misafir ederek aktarmak istedikleri tüm konuları birebir görüştük. Sendikalarımızın ve çalışanlarımızın bize ilettiği her düşünce başımızın tacıdır. Her zaman işçimizin yanında, emeğin tarafında durmaya devam edeceğiz" dedi.
İl Başkanı Aydemir'in bu anlamlı buluşması AK Parti'nin işçiye verdiği değerin sahadaki somut yansıması oldu.
HABER: SERPİL YILDIZ
Yorum yapın