AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü dolayısıyla Karesi’de bulunan eczacıları ziyaret ederek, bu özel günlerinde yanlarında oldu.

Sağlık sektörünün en önemli unsurlarından biri olan eczacıların, vatandaşların sağlığına kavuşmasında üstlendiği kritik rolün altını çizen Başkan Aka, eczacılara fedakâr çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Hakan Aka, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, "Eczacılarımız, yalnızca ilaç temini ile değil, halkımızın sağlık bilincinin gelişmesinde de önemli bir görev üstlenmektedir. Sağlık sektöründeki güçlü yapımızın temel taşlarından biri olan eczacılarımız, özellikle salgın döneminde gece gündüz demeden milletimize hizmet etmiş, büyük bir fedakârlık örneği göstermiştir. AK Parti olarak bizler de her zaman olduğu gibi, eczacılarımızın yanında olmaya ve onların çalışma koşullarını iyileştirme yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında eczacılara çiçek takdim eden Başkan Aka, eczacıların karşılaştığı zorlukları dinleyerek, çözüm odaklı politikaların önemine dikkat çekti. "Bizler, AK Parti olarak milletimize hizmet eden her bir sağlık çalışanımızın her daim yanındayız. Eczacılarımızın, toplum sağlığına katkıları ve verdikleri hizmetler asla göz ardı edilemez," diyerek, eczacılara duydukları minnettarlığı dile getirdi.

Ziyaret kapsamında Karesi ilçesindeki birçok eczaneye uğrayan Hakan Aka, sağlık sektörünün sürdürülebilirliğine yönelik desteklerini her platformda sürdüreceklerini belirtti. Başkan Hakan Aka, her zaman olduğu gibi toplumun her kesimiyle yakından ilgilenmeye devam ediyor.

HABER: HABER MERKEZİ