Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i bu yıl 33’üncüsü gerçekleştirilecek olan Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali’ne davet etti.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Ankara’daki makamında ziyaret ederek, Bandırma'daki projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mirza, ziyaret sırasında Özel'i bu yıl 33’üncüsü gerçekleştirilecek olan Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali’ne davet etti.

Ziyaret sırasında Başkan Mirza’ya belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Mirza, gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Özel’e Bandırma’daki gelişmeleri ve projeleri aktardı. Bandırma’nın gelişmesi ve eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini vurguladı. Ardından Başkan Özel’e hediye takdim ederek Kuşcenneti Festivali’ne davet etti.

Ziyaretin sonunda teşekkür eden Başkan Özel, Mirza ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Mirza, "Meclis üyelerimizle birlikte Ankara’da Genel Başkanımızı ziyaret ettik, hediyelerimizi takdim ettik ve festivalimize davet ettik. Yakın zamanda elde ettiğimiz Pınarbaşı zaferimizi konuştuk ve daha nice başarılar için umutlarımızı tazeledik. Nazik kabulleri için Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER