Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir eşliğinde Edremit'te 2024 yılında inşaatı tamamlanarak yeni eğitim öğretime hazırlanan okullarda incelemelerde bulundu.

Eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve öğrencilerin daha modern ve donanımlı okullarda eğitim görmesi amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, yeni dönem hazırlıklarının sorunsuz ilerlemesi ve okulların belirlenen tarihte hizmete açılması için gerekli çalışmalar yakından takip edildi.

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Anadolu Lisesi, Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TOBB Edremit Körfez Özel Eğitim Uygulama Okulu, Mehmet-Raşit Ertaş İlkokulu ziyaret edilerek okulların yeni eğitim öğretim yılına hazırlık süreci yerinde gözlemlendi.

Ziyaret sonrası konuşan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, “Yeni dönem hazırlıklarının planlandığı gibi ilerlediğini görmek bizleri oldukça memnun etti. Amacımız, öğrencilerimizin daha güvenli, huzurlu ve donanımlı ortamlarda eğitim almasını sağlamaktır. Bu doğrultuda, tüm eğitim kurumlarımızda yapılan çalışmaları büyük bir titizlikle izlemeye ve desteklemeye devam edeceğiz. İlimizdeki eğitim kalitesini daha üst seviyelere taşıma noktasında kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Bu ziyaretlerin eğitim altyapının güçlendirilmesi ve okulların hizmet kalitesinin arttırılması adına önemli bir adım olduğunun altını çizen Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER