Balıkesir’in AK Partili belediye başkanları, Çevre Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelerek, şehrin gelişimine yönelik projeleri değerlendirdi ve destek mesajları aldılar.

Balıkesir'in AK Partili belediye başkanları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. Ziyaret, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur'un öncülüğünde gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Balıkesir eski Milletvekili Kasım Bostan ile Havran, Dursunbey, Kepsut ve Bigadiç belediye başkanları da katıldı.

Ziyaret sırasında Balıkesir'de devam eden ve planlanan projeler ele alındı. Bakan Kurum’un, Balıkesir’e verdiği destek vurgulanarak, şehrin gelişimine yönelik projelere tam destek vereceği belirtildi. Çevre, şehircilik ve iklim değişikliği konularında yapılacak çalışmaların, Balıkesir'in geleceği için büyük önem taşıdığı ifade edildi.

Kuvayı Milliye şehri olarak tarihi bir öneme sahip olan Balıkesir, Bakan Kurum’un destekleriyle modern ve çevre dostu projelerle gelişmeye devam edecek. Ziyaretin ardından belediye başkanları, Bakan Kurum’a sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

HABER: HABER MERKEZİ