Dursunbey Belediye Başkanı ve AK Parti Dursunbey Belediye Başkan Adayı Ramazan Bahçavan, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında İstasyon Mahallesini ziyaret etti.

Dursunbey Belediye Başkanı ve AK Parti Dursunbey Belediye Başkan Adayı Ramazan Bahçavan, 31 Mart yerel seçimler kapsamında İstasyon Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Dursunbey Belediye Başkanı ve AK Parti Dursunbey Belediye Başkan Adayı Ramazan Bahçavan, “Durmadan, yorulmadan, ilk günkü Aşk’la. Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Gerçek Belediyecilik sloganıyla 31 Mart yerel seçimleri için sahadayız. Teravih namazı sonrası İstasyon mahallemizi ziyaret ettik” ilgilerinde dolayı mahalle sakinlerine teşekkürlerini sundu.

İstasyon mahallesinde vatandaşlar ile bire bir sohbet eden Başkan Bahçavan, eğlenceli ve coşkulu bir karşılama ardından vatandaşlara gelecek dönem projelerinden bahsedip, geçmişte Dursunbey için gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı. Başkan Bahçavan buluşma ardından; “Bu büyük buluşmamız bizlere 31 Mart yerel seçimlerin zafer göstergesi oldu” dedi.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER