AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir 31 Mart Yerel Seçimleri için vatandaşlara sandığa gitme, milli iradeye sahip çıkma çağrısı yaptı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’in yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Değerli hemşehrilerim.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı saatler kaldı. Şehrimizi yönetecek kadroları seçeceğimiz bu seçimde, önümüzdeki 5 yıla istikamet tayin edeceğimizden büyük önem taşımaktadır.  Şehrimiz için eser ve hizmet üretecek kadroları seçme iradesini göstermek en temel vatandaşlık görevimizdir. Mazimizden ve medeniyetimizden aldığımız güçle bizim için asıl olan milletimiz, istikbalimiz, istiklalimiz ve müreffeh Türkiye’mizdir. her zaman güven ve istikrardan yana oldunuz. Şimdi bir kez daha milli iradeye sahip çıkma zamanı. Gelin hep beraber Türkiye yüzyılına omuz verelim. Aziz milletimizin feraset ve kararlılığı ile Türkiye yüzyılına yakışır kadroları seçeceğinden şüphemiz yoktur. sukûnet, huzur ve güven içerisinde bu seçimi de tamamlayacağımıza inancımız tamdır. Bu millet milli iradeye sahip çıkarak istiklal harbini kazandı. Bugünde büyük Türkiye şehirlerine yakışır milli iradeyi ortaya koyma zamanı.

Aziz milletimiz demokrasi kültürü ve tecrübesiyle bundan önceki seçimlerde olduğu gibi yine en sağlıklı şekilde millet iradesinin sandıktan çıkmasını sağlayacaktır. Cennet vatanımızda milli iradenin, millet egemenliğinin, birlik ve beraberlik ruhunun sonsuza kadar yaşamasını temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimizi 31 Mart günü sandığa giderek milli iradeye sahip çıkmaya davet ediyorum. Seçim sonuçlarının büyük Türkiye ideali yolunda eser ve hizmetlere vesile olmasını diliyor, tüm seçmenlerimizi demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum. Yapılacak seçimin aziz milletimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

HABER: HABER MERKEZİ