Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın talimatıyla Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Aydemir; parti binası önünde büyük bir coşku ve alkışlar eşliğinde karşılandı.

Eski Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran’ın istifasının ardından uzun bir süredir boş kalan Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı’na geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı sonrasında Mehmet Aydemir atandı.

Partinin yeni başkanı Mehmet Aydemir için dün parti binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene parti üyeleri ile çok sayıda vatandaş katılırken yeni başkan Aydemir, büyük bir coşku ve alkışlar eşliğinde parti binasına geldi.

İlk olarak makamda Eski İl Başkanı Ekrem Başaran ile birlikte poz veren Aydemir, sonrasında partinin toplantı salonunda basın mensupları ile bir araya geldi.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı olarak basının önüne ilk kez çıkan Mehmet Aydemir; partiyi yerel seçimlere mesai kavramı gözetmeksizin çalışarak götüreceğini dile getirdi.

Mehmet Aydemir, basın toplantısında şu açıklamaları yaparak sözlerine başladı: “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından İl Başkanlığı görevine getirildim. Bundan sonra ki süreçte teşkilatımızın tüm kademeleriyle, 2024 yerel seçimleri için bütün gayretimizi ortaya koyarak 20 ilçeyi ve Büyükşehir’i kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Yapacağımız çalışmalarımızla bütün hemşehrilerimizle ele ele vererek Kuva-yi Milliye şehrimizi inşa edeceğiz.”

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

İlçe teşkilatları ile birlikte yapacakları çalışmalar ile gümbür gümbür geldiklerini dile getiren Başkan Aydemir: “Ayrıca, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yarınlara hazırlayan ve özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. İlerlediğimiz bu önemli günlerde teşkilatımıza ve davamıza sağlamış olduğu katkılardan dolayı Ekrem başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi sabah 8’den akşam 5’e kadar değil, 7/24 çalışacağız. Bütün ilçe teşkilatlarımızla birlikte gümbür gümbür geliyoruz, elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Biz Genel Başkanlığa buradan 4 kişi kol kola gittik ve partimize yakışır bir şekilde kol kola da geri geldik. Bu davranışları için de Mustafa başkanıma, Abdullah başkanıma ve Hakan Aka abime teşekkür ediyorum” dedi.

MEHMET AYDEMİR KİMDİR?

Aydemir, 1985 yılında Manisa’nın Soma ilçesinde dünyaya geldi. Yüksek lisans mezunu olan Aydemir, enerji sistemleri mühendisi. 2020 yılında İl Yönetim Kurulu üyeliği görevine getirilen Mehmet Aydemir; 2023 yılı genel seçimlerinde Ak Parti 6’ncı sıra Balıkesir Milletvekili Adayı oldu.

Haber: Uğur Yazıcı