Altıeylül mahalle muhtarları, göreve gelen Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Altıeylül ilçesinde bulunan Yenice, Taşpınar, Kölüköyü, Ovabayındır, Aslan, Orhanlı, Ovaköy, Karamanlar, Küpeler, Dallımandıra, Atköy, Aliağa, Yeşilyurt, Çukurhüseyin, Cince, İnkaya, Paşaköy, Ayvatlar, Çiftilik, Bozen, Kesirven, Karamanköy, Balıklı mahallelerinin muhtarları Ak Parti İl Başkanlığı’na atanan Mehmet Aydemir’i ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten Altıeylül muhtarlarını sıcak karşılayan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir tüm muhtarlar ile tek tek görüşerek mahalle mahalle tüm muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

BAŞKAN AYDEMİR: “BENİ 7 GÜN 24 SAAT ARAYABİLİRSİNİZ”

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Altıeylül mahalle muhtarlarına, “Beni 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. Sorun her ne olursa olsun, saat kaç olursa olsun önemli değil” dedi. Kendi şahsi telefon numarasını Altıeylül muhtarlarına Başkan Mehmet Aydemir, her bir mahalle muhtarına ayrı ayrı teşekkür etti. Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, “Bizim buradan tespit edip gördüğümüz sorunlar bazen yetersiz kalabilir. Sizlerden ricamdır, tüm sorunları bizim göremediklerimizi lütfen bana iletiniz” ifadelerini de ekledi. Yeni atanan İl Başkanı Aydemir sözlerini şöyle noktaladı: “Görülen, Bilinen ve bildirilen sorun ne olursa olsun bizler beraber oldukça güçlüyüz. Sen, ben, o kavramı olmazsa teklik ve bütünlük olur. Bu sayede çözemediğimiz sorun kalmaz.”

 

 HABER: UĞUR YAZICI