Çeşitli ziyaretler kapsamında Balıkesir’e gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Susurluk’ta mevcut Başkan Nurettin Güney’i aday göstereceklerini açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çeşitli ziyaretler kapsamında geldiği Balıkesir’de bir başka durağı Susurluk oldu. 2024 yerel seçimleri hakkında konuşma yapan Genel Başkan Akşener, Susurluk’ta büyük bir ilgi ile karşılandı.

Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik ilk olarak İstiklal Marşı’nın okunması, Cumhuriyetin 100’üncü yılı kısa filmi gösteriminin ardından Susurluk tanıtım videosu ile devam etti. Daha sonra Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’in açılış konuşması yaptığı program Meral Akşener’in konuşmasıyla son buldu.

ADAY NURETTİN GÜNEY

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerde iddialı olduklarını dile getirirken 2028 Cumhurbaşkanlığı seçiminde iktidara geleceklerini söyledi. 2024 yerel seçimlerinde aday gösterilecek 4 ilçe belediye başkan adayını kamuoyuna açıklayan Akşener, Susurluk adayının da Nurettin Güney olduğunu söyledi.

HABER: BUSE ASLAN