Balıkesir'de AK Parti İlçe Kongreleri, 24 Ekim'de Bigadiç ve Kepsut ile başlayarak devam ediyor. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, kongrelerin birlik ve beraberlik açısından önemine vurgu yaparak, tüm hemşehrilerini etkinliklere katılmaya davet etti.

Balıkesir'de AK Parti İlçe Kongreleri, 24 Ekim Perşembe günü Bigadiç ve Kepsut ilçelerinde gerçekleştirilecek etkinliklerle hız kesmeden sürüyor. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, kongrelerin teşkilatın birlik ve beraberliği açısından kritik bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Aydemir, tüm hemşehrilerini bu önemli süreçte kongrelere katılmaya davet etti.

Başkan Aydemir, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana sürekli bir yenilenme ve güçlenme çabası içinde olduklarını belirterek; "Milletimizin yüreğini ortaya koyarak kurduğu bir dava hareketi olan AK Parti’mizde, tüm kadrolarımız ilk günden bu yana her zaman tazelenerek, yenilenerek ve güçlenerek her alanda çalışmaya devam etmektedir" dedi.

Aydemir, millete hizmet etme azim ve kararlılığının sürdüğünü, "Dün olduğu gibi bugün de umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti’dir" şeklinde ifade etti.

KONGRE PROGRAMI:

Bigadiç İlçe Kongresi: 24 Ekim Perşembe, saat 15:00, Burcu Cafe

Kepsut İlçe Kongresi: 24 Ekim Perşembe, saat 11:00, Kültür Merkezi

Havran İlçe Kongresi: 25 Ekim Cuma, saat 11:00, Kültür Merkezi

Edremit İlçe Kongresi: 26 Ekim Cumartesi, saat 15:00, BBB Gençlik Merkezi Tesisleri

 

HABER: UĞUR YAZICI