Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur; yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamalarda hizmetsizlik girdabında boğulan İstanbul ve Ankara’yı; yeniden belediyecilikle kavuşturmak istediklerini söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur; Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde düzenlenen 163’üncü genişletilmiş il başkanları toplantısına katılım sağladı. Düzenlenen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan; parti üyelerine hitap etti ve yerel seçimlerle ilgili istişarelerde bulundu.

Gerçekleştirilen etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur; yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul’u yeniden Ak Parti yönetimine geçirmek istediklerine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi: “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 163.Genişletişmiş İl Başkanları Toplantımızı gerçekleştirdi. Önümüzdeki yerel seçimlerde gayemiz; İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 5 yıldır hizmetsizlik girdabında boğulan şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tekrar buluşturmaktır” dedi.

 

HABER MERKEZİ