AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, ekibiyle birlikte Sivrihisar ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, ekibiyle birlikte Sivrihisar ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak, ilçe pazarında vatandaşlarla bir araya gelen Ünalır, ardından hane ziyaretlerinde bulundu. Daha sonra Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’yü makamında ziyaret eden Ünalır, saha çalışmalarına aralıksız şekilde devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:
'Cumhurbaşkanımız liderliğinde 2023 hedeflerimiz için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu bağlamda Nasreddin Hoca’nın şehri şirin ilçemiz Sivrihisar’ı ziyaret ettik. İlçemizde AK Belediyecilik farkı ve vizyonu net bir şekilde kendini belli ediyor. Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyorum. ‘Gönül Seferberliği’ programlarımız çerçevesinde ilçe pazarını ziyaret ettik ve sonrasında kıymetli hemşehrilerimizin hanelerine misafir olduk. Vatandaşlarımızın taleplerini not ederek, Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü ile birlikte çözüm önerilerimizi değerlendirdik. Ardından girişimci kadınlarımızın işletmelerini ziyaret ederek, ürettikleri yöresel lezzetlerin tadına bakma fırsatı da bulduk. Kadınlarımızın emeklerinin karşılığını almaları gerçekten gurur verici. İçtenlikleri ve samimi sohbetleri için Sivrihisarlı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.'


KAYNAK: İHA