Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Kadın Kolları'nın 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Olağan Seçimli Genel Kurulu öncesi başkanlık için adaylar belirlendi.

Geçtiğimiz hafta Necla Bıçkıcılar'ın adaylığını açıklamasının ardından, CHP Bandırma Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Özdemir de başkan adayı olduğunu basın toplantısıyla duyurdu. Açıklamasına eski CHP Bandırma Kadın Kolları Başkanlarından da destek geldi.

Başkan adayı Filiz Özdemir, düzenlediği basın toplantısında, "Ülkemizin ve şehrimizin geleceğine dair duyduğum sorumluluk bilinciyle, kadınlarımızın toplumsal ve siyasal yaşamda daha güçlü, etkin ve etkili bir rol üstlenmesi için yola çıkmış bulunmaktayım." ifadelerini kullandı. Özdemir, CHP'nin değerleri ve ilkeleri doğrultusunda kadınların hak ve eşitlik mücadelesine katkı sunmayı amaçladığını belirtti.

31 Mayıs'taki kurulun demokrasi şöleni olacağını vurgulayan Özdemir, tüm Bandırma halkını bu sürece davet etti. Göreve geldiğinde kadınların ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda daha etkin olmaları için projeler üreteceğini söyledi. Özdemir, Bandırma'nın dinamik kadınlarıyla birlikte güçlü bir Türkiye idealine ulaşacaklarına inandığını ifade etti ve tüm Bandırma halkından desteklerini beklediğini belirtti.

HABER: HABER MERKEZİ