1. Haberler
  2. Manşetler
  3. “YÜKSEK KALİTEDE DAMIZLIK KOÇ ÜRETİMİNİN SAĞLANMASINI HEDELİYORUZ”

“YÜKSEK KALİTEDE DAMIZLIK KOÇ ÜRETİMİNİN SAĞLANMASINI HEDELİYORUZ”

Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret eden Tarım ve Orman İl Müdürü Erkan Alkan, hedeflerinin kaliteli ve yüksek verimli damızlık koç üretimini sağlamak olduğunu söyledi.

featured
0
Paylaş

Balıkesir Tarım ve Orman İl Müdürü Erkan Alkan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Serkan Akça ile birlikte Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti.

Balıkesir Üniversitesi, Damızlık Koyun Yetiştiricileri Birliği, Balıkesir Ticaret Borsası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Balıkesir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü projeyi inceleyen Erkan Alkan ve Serkan Akça, hedeflerinin kaliteli ve yüksek verimli damızlık koç üretiminin sağlanması olduğuna dikkat çekerek “küçükbaş hayvan üreticilerimiz, proje kapsamında üretilen damızlık koçları kullanarak sürülerini büyütecek, kaliteli ve yüksek verimli hayvan ırkına sahip olma imkanı bulacaklardır” dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!