1. Haberler
  2. Manşetler
  3. YENİ ÇARŞININ, ÇATI OLUKLARINI ÇALDILAR

YENİ ÇARŞININ, ÇATI OLUKLARINI ÇALDILAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de önceki gece Yeni Çarşı’nın çatısına çıkan hırsız yada hırsızlar çatıda yer alan alüminyum ve çinko olan çatı oluklarını çaldı. Olayı fark eden Çarşı esnaflarından Bülent Kuyumculuk sahibi Bülent Kantarlıoğlu ve esnaf arkadaşları olayı polise bildirdi. Olayla ilgili konuşan Bülent Kantarlıoğlu, “Çarşının göbeğinde hırsızlık oluyor. Bu şehirde gece bekçisi yada polis yok mu? Anlamış değilim. Hırsızlar rahat bir şekilde çarşının yağmur suyu oluklarını çalıp gitmişler.

Gece boyu çarşıyı talan etmişler. Bayram tatili geliyor geri kalan olukları da bayram tatilinde kimse yokken götürebilirler. Bugün bunu çalan yarın bizim de dükkanlarımıza girmeye kalkacak can güvenliği yok mal güvenliği yok. Bunlara bir tedbir alınması gerekiyor bu olayla ilgilenilmesi lazım veya kim yaptı kim çaldı bulunması gerekiyor. Esnafların hepsi şikayetçi. Yarın yağmur yağdığında insanların dükkanları su ile dolacak. Daha burası yapılalı 10 sene olmadı. Çatılar açılmış kameralar koparılmış kimsenin haberi yok. Buraya bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Alkol içenler de oluyor burada mal güvenliğini geçtik can güvenliğimizde olmuyor yetkililerin ilgilenmesi şart” dedi. 

UMUT SAYAN

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
YENİ ÇARŞININ, ÇATI OLUKLARINI ÇALDILAR
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!