1. Haberler
  2. Manşetler
  3. VALİ USTAOĞLU’NUN 1 MAYIS MESAJI

VALİ USTAOĞLU’NUN 1 MAYIS MESAJI

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu yayımladığı açıklama ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

featured

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayınladığı açıklamada şunları söyledi;                 “ Üretimden aldıkları güçle, emekleri ve alın teriyle ülkemizin gelişmesinde önemli katkılar sağlayan, ailelerinin ekonomik geçimlerini temin eden işçilerimizin çalışma hayatlarındaki bu özverili çabalarına değer verilmesi, işçilerimiz ve toplumun her kesimiyle olan yardımlaşma ve dayanışmanın arttırılması, çalışma hayatının sorunlarına çözüm getirilmesi amacıyla her yıl 1 Mayıs’ta “Emek ve Dayanışma Günü” olarak kutlamalar gerçekleştirilmektedir.

İşçilerimiz ve çalışanlarımızın emeği ile ülkemizin refah düzeyi artmakta, gelecek nesillere daha müreffeh bir ülke ümidiyle yarınlara güvenle bakmaktayız.

Milletimiz, tarih boyunca köklü medeniyetimizin sahip olduğu insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terinin soğumadan karşılığının verilmesini kutsal gören işvereniyle, emeğin karşılığını bugün olduğu gibi yarın da muhafaza ederek sürdüreceklerine yürekten inanıyorum.

Ülkemizin kalkınması ve gelişmesinde önemli ve değerli katkılarıyla daha güzel, daha güçlü yarınlar için özveriyle ve gayretle çalışan tüm çalışanlarımızın “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nü kutluyor, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının artarak çoğalmasını temenni ediyorum.”

 

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.