Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Körfez bölgesindeki trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak Ülkü Yolu'nun 1. etabının açılmasıyla birlikte bölgede önemli bir ulaşım kolaylığı sağlanmış oldu. Ülkü Yolu'nun 2. etabının da yakın zamanda tamamlanması bekleniyor. Bu gelişmeyle birlikte, bölge halkının günlük yaşamını daha da kolaylaştırarak şehir içi trafiği rahatlatacağı ve zamandan tasarruf edilirken, bölgenin ekonomik ve sosyal hayatına olumlu katkılar sağlayacak.

"BAŞKAN YÜCEL YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ: ÜLKÜ YOLU'NUN 2. ETABI AÇILIYOR!"
Ülkü Yolu’nun 1. Etabının bitmesiyle bölgedeki ulaşım kolaylaşmasıyla 2.Etabı müjdesi olarak yakında açılacağını belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Yolumuz uluslararası standartlarda, bölgemize yakışır, çok ciddi katma değer yaratan ve herkesin çok rahat kullanabileceği bir yol oldu. Yolumuzun yanındaki Edremit Çayı’nın düzenleme işini DSİ’den alarak tamamen kendi işgücümüzle yaptık. İnsan yoğunluğunu kaldırabilecek kaldırım, bisiklet ile ulaşım yapmak isteyenler için bisiklet yolu, aydınlatmalı, parklanmalı, yazında kışında insanların gece gündüz güven içerisinde dolaşabileceği bir yol yaptık. dedi

‘’BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR’’
Edremit Zeytinli, Altınkum ve Akçay mahallerini birbirine bağlayan; içerisinde bisiklet yolu, kaldırım ve aydınlatma direklerinin bulunduğu 7 kilometre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki Ülkü Yolu’nun, 1. Etabı hizmete açılırken 2. Etabı çok yakında hizmete açılacak.
HABER: HABER İLAN