Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kültür Sanat Çalışmaları Başkanı Gül Coşkun ve İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Gürhan Kayabey, düzenledikleri etkinlikler ile saha çalışmalarına hız verdiler.

Seçimin yapılacağı Haziran 2023 tarihine hazır olarak girmek isteyen DEVA Partisi atağa kalktı. Kadın Çalışmalarından ile eş zamanlı olarak Gençlik Çalışmaları ve İl Kültür Sanat Çalışmaları Başkanlıkları da seçimde oy verecek gençlerle bir araya geliyor hane ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. Gençlerin yoğun olarak bulundukları, NEF Bölgesi ve Avlu’da çeşitli çalışmalar imza atan teşkilat mensupları, gençler tarafından ilgiyle karşılanıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde saha ziyaretlerinde tanıştıkları gençlerin öğrenci evine de konuk olan İl Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanı Gül Coşkun, İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Gürhan Kayabey, Karesi İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanı Furkan Hasar ve yine Karesi İlçe Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanı Hasan Alkan gençlerle uzun uzun sohbet ettiler. DEVA Partisinin Eylem planlarını aktaran ekip, gençlerin sorularına da içtenlikle cevap verdiler. Etkinliğe katılan İl Başkan Yardımcısı Gül Coşkun yapılan ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “Öncelikle DEVA Partimize gönül veren bütün Gönültaşlarımıza teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. 2.5 sene gibi kısa bir sürede koskocaman bir aile olmayı başardığımızı düşünüyorum. İnanın o kadar dinamik bir yapımız var ki, büyük bir hevesle bütün teşkilat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız da o samimiyeti zaten hemen alıyorlar ve bizlere çok nazik ve ilgili davranıyorlar.

Saha ziyaretlerimizde özellikle hedef kitlemiz gençler olarak belirledik. Gençlerimiz kültür ve sanata çok önem veriyorlar. Ziyaretlerimizde kitap dağıtıyoruz ve inanılmaz güzel bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Okuyan bir toplum olmak için çalışıyoruz aslında. Okuyan, sorgulayan bir nesil yetiştirmek için var gücümüzle çabalıyoruz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, Genel Başkanımızın Ali Babacan’ın belirlediği hedeflere, İl Başkanımız Kemal Aydemir önderliğinde bütün arkadaşlarımızla odaklandık ve bu işin sonunda başaracağımıza olan inancımız tamdır. DEVA Damlaları denizler, okyanuslar olacak göreceksiniz” dedi.

Son olarak DEVA Partisi İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Gürhan Kayabey, 2023 yılının gençlerin ve DEVA partisinin yılı olacağını söyleyerek, çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.




KAYNAK: İHA