TÜGVA Balıkesir İl Temsilcisi Ömer Faruk Çolak ve beraberindeki gençler; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur’u ziyaret etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Ak Parti Genel Merkezi’nde TÜGVA Balıkesir İl Temsilciğini ağırladı. Genel Başkan Yardımcısı Uygur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte genel merkezde ağırladığı TÜGVA Balıkesir İl Temsilcisi Ömer Faruk Çolak ve beraberindeki gençlerle uzun uzun sohbet etti.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Uygur ve Yılmaz gençlerle fotoğraf çekildi.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur: “Türkiye’nin yeni yüzyılı hayalleriyle, hedefleriyle ve yenilikçi fikirleriyle değer üreten gençlerimizin omuzlarında yükselecek. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ile birlikte TÜGVA Balıkesir İl Temsilcisi Ömer Faruk Çolak ve beraberinde Balıkesir’den gelerek bizleri ziyaret eden genç kardeşlerimizi genel merkezimizde misafir ettik. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, her birine çalışmalarında ve eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

HABER: BUSE ASLAN