Temiz bir çevre ve sağlıklı bir toplum idealiyle hareket eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, haşereyle mücadelede öncü bir rol üstleniyor. Başta Kepsut olmak üzere 20 ilçeye eşit hizmet anlayışı ile yaklaşan belediye, haşere kontrolü için etkili önlemleri kararlılıkla hayata geçiriyor.
"Temiz Bir Çevre, Sağlıklı Bir Toplum İçin Varız!" ilkesiyle, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çevresel sürdürülebilirlik ve toplum sağlığını ön planda tutarak hizmet sunmaya devam ediyor.

"Kepsut da Güçlü Haşere Mücadelesi!"
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kepsut ve tüm ilçelere 47 araç, 42 Pülverizatörlü ULV, 7 MistBlower ve 21 Kanal Sisleme Cihazı gibi güçlü donanımları ilçe belediyelerine dağıtarak mücadele kapasitesini artırdı. Bu kapsamlı iş birliği protokolü, araçlar, ekipmanlar ve biyosidal ürünlerle desteklenen etkin çalışmalarla haşere sorununa hızlı ve yerinde çözümler sunuyor.

‘’Büyükşehir, Çevre Bilinciyle Geleceğe Yatırım!"
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yalnızca haşere mücadelesi değil, aynı zamanda çevre duyarlılığı ve toplum eğitimi konularında da etkili adımlar atarak kalıcı çözümlere odaklanıyor. Haşere kontrolündeki öncü rolüyle şehir genelinde sağlık ve çevre kalitesine katkıda bulunan Büyükşehir, sürdürülebilir bir yaşam ortamı oluşturmak için 7 gün 24 saat çalışmaya devam ediyor.




KAYNAK: İHA