1. Haberler
  2. Manşetler
  3. SUSURLUK BELEDİYESİ SESSİZ OLMAYA ÇAĞIRDI

SUSURLUK BELEDİYESİ SESSİZ OLMAYA ÇAĞIRDI

Susurluk Belediyesi yarın sabah saat 9.00 yapılacak olan Liseye Geçiş Sınavı dolayısıyla vatandaşları özellikle okul çevresinde sessiz olması konusunda uyardı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konuyla ilgili Susurluk Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “4 Haziran Günü Lgs Sınavı Bitimine Kadar İhtiyacımız Olan Sessizlik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız iyi bir liseye girmek için yarışırken onların dikkatini dağıtacak tüm hareketlerden kaçınmalıyız. Sınavın yapıldığı saatlerde okul önlerinde yüksek sesle müzik, korna ve klakson çalınmamalı. Çevredeki gürültülü çalışmalara ara verilmeli. Düğün, sünnet, askerlik gibi kutlamalar dolayısıyla konvoy halinde korna çalarak sınav merkezleri önü ve çevresinde gürültü yapılmaması önemle rica olunur.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SUSURLUK BELEDİYESİ SESSİZ OLMAYA ÇAĞIRDI
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!