Başta döner olmak üzere birçok çeşit yemekleri ile damaklarda unutulmaz lezzetler bırakan SULTAN FASFOOD etinin tazeliği ve tadı ile Balıkesirli vatandaşların vazgeçilmezi haline geldi.

Balıkesir’de fasfood dendiğinde akla ilk gelen Kızılay Caddesi üzerindeki SULTAN FASFOOD, zengin menüsü ve ağzının tadını bilenlerin yeni adresi oldu.

Gece 03:00’e kadar paket servisi, öğrencilere özel menüleri, özel sosları ve birçok yemek seçeneği ile Balıkesirlilere hizmet veren SULTAN FASFOOD sahibi Mesut Dursun, her ucuz yemeğin sağlıklı olmayacağına dikkat çekerek merdiven altı işletmeler konusunda tüketiciyi uyardı.

Günümüzde bilindik ve güvenilir işletmelerin tercih edilmesi gerektiğini söyleyen Dursun; “Biz etlerimizi günlük ve taze olarak müşterilerimize sunuyoruz. Etin, tazeliği, kalitesi etin pişişinden, şişte durmasından belli olur. Eti ağzına attığın zaman yapışık olmaması gerekiyor, yediğin zaman ağzında donmaması lazım açıkçası yenilen etin yağlı olup olmadığına dikkat edilmelidir.  Yedikten sonra üst damakta kötü bir his bırakan döner iyi bir döner değildir” dedi.  

 

“BALIKESİRLİ TAVUK DÖNER SEVİYOR”

İşletmesinde tavuk etinin daha çok tercih edildiğini söyleyen Dursun;Balıkesirli et dönerden daha çok tavuk döneri tercih ediyor. Tavuk döner ise her yerde yenmez. Tabi herkesin damak tadı farklı ama döner denince akla gelenlerin arasında biz SULTAN FASFOOD vardır.

Daha önce burada hiç döner yemeyen fakat yedikten sonra dönerimize hayran kalan çok sayıda müşterimiz oldu. Biz hem hijyen hem kaliteye önem veriyoruz. Herkesin bu tadı tatmasını isterim. Döner çeşitlerimizde yağ oranı fazla değil. Yaptığımız ürün belli, malımızın kalitesi belli” dedi. 




KAYNAK: İHA