Balıkesir Ticaret Borsası seçimleri 21 Kasım 2022 Pazartesi günü yapılacak. İki adayın sandıkta yarışacağı seçimin epey hareketli geçmesi bekleniyor.

TECRÜBESİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Yaklaşan genel kurul öncesi adaylığını açıklayan Mehmet Çetin, tecrübesiyle dikkat çekiyor. Üç dönem meclis, üç dönem yönetim kurulu olarak Ticaret Borsasında görev alan Çetin, ayrıca 5 dönem de Ankara TOBB delegeliği görevlerini üstlendi.

Uzun yıllardır Balıkesir’de zahirecilik yapan ve sektörün sorunlarını iyi bilen Mehmet Çetin, adaylığı ile ilgili bir yıldır sahada çalışma yaptığını söyledi. Başkan adayı Çetin, neden aday olduğu konusunda ise şunları söyledi: “Oda ve Borsalar üyelerinin her türlü sorununa çare bulan ve çare arayan kuruluşlardır. Ben ve ekibim, göreve geldiğimiz takdirde herkese eşit mesafede ve ulaşılabilir olacağız.

Ekip olarak, üyemizin sorunlarını gidermek için göreve talip olduk. Bu doğrultuda; daha aktif ve hizmet üreten bir anlayışı getireceğiz. Oluşturulacak kaynaklar sayesinde sorunların çözümüne katkıda bulunacağız. Üyelerimizin birçok konuda destek almasını sağlayacağız.

Üyemizin menfaati için, onlara faydalı olabilmek amacıyla, valilik, belediye gibi bütün kamu kurum ve kuruluşlarından üyemizin yararına olabilecek her konuda elimizden gelen çabayı göstereceğiz.

Sektörün sorunlarıyla ilgilenecek ve çözümler üreteceğiz. Dinamik, hareketli ve aktif bir Borsa olacağız.

Her yöneticimiz aktif olacak ve borsamız daha iyi hizmet sunması için elinden gelen çabayı esirgemeyecek. Seçildiğimiz takdirde, tüm çabamızı üyelerimizin sorunlarına ayıracağız” dedi.

 

FUARLAR DÜZENLEYİP BALIKESİR KUZUSUNU

DAHA FAZLA TANINIR HALE GETİRECEĞİZ

Balıkesir Ticaret Borsası’nın gelişimi için aday olduğunu kaydeden Mehmet Çetin, ayrıca göreve geldiği takdirde Balıkesir kuzusunun daha fazla tanınır hale gelmesi için organizasyonlar yapacaklarını söyledi.

Ayrıca “Doğru olan her şeyin yanında olacağız” diyen Çetin; sözlerini şu şekilde tamamladı: “Coğrafi işaret alınarak tescillenen Balıkesir kuzusu projesini daha etkin bir şekilde takip ederek üretim ve pazarlama konusunda üreticilerimize her çeşit desteği sağlayacağız. Süt ve süt ürünlerinin tanıtımı için çalışma başlatacağız. Tüketicinin huzur ve güvenlik içinde Balıkesir markalı ürünleri kullanmasını temin etmeye çalışacağız. Her zaman üyemizin ve Balıkesir üreticisinin yanında yer alacağız” dedi.

 




KAYNAK: İHA