1. Haberler
  2. Manşetler
  3. SMA HASTASI AYSİMA İÇİN KERMES

SMA HASTASI AYSİMA İÇİN KERMES

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Balıkesir’de SMA Tip-1 ölümcül kas hastalığı ile mücadele eden Aysima Bebek için yapılan yardım kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. İl genelinde gönüllülerin yaptığı çalışmalar neticesinde de Aysima Bebeğin kampanyası yüzde 96’ya ulaştı. Son olarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma Çalışma Grubu, SMA hastası Aysima Bebek için Şeyh Lütfullah Camii meydanında Aysima Bebeğin kampanyası için son kez kermes düzenledi. Gelirin tamamının Aysima Bebeğe gideceği kermese vatandaşların ilgisi ise yoğun oldu. Kermese Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Diker, kampanya gönüllüleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan kermeste açıklamalarda bulunan Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma Çalışma Grubu Üyesi Özlem Bizsan: “Aysima’nın projesine her ay normal sayıda katkı gösterdik. Bununla ilgili bizden yardımlarını esirgemeyen Büyükşehir Belediyemize, Karesi ve Altıeylül Belediyemize teşekkür ediyoruz. Kent Konseyi bize her zaman destek oldu ve yolumuzu açtı. Bugün burada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu olarak Aysima’nın projesinin son kermesini yapıyoruz. Bu projenin sonunu yapmak bize nasip olduğu için çok mutluyuz. Bir bebeğin yaşamasına katkımız oldu. Balıkesir halkının neredeyse tamamı katkı oldu. Herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SMA HASTASI AYSİMA İÇİN KERMES
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!