Bandırma Royal Hastanesi Yönetim Kurulu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz’u makamında ziyaret etti.

Bandırma Royal Hastanesi Yönetim Kurulu Eş Başkanları Op. Dr. Ercan Sevinç ve Op. Dr. Gürsel Kurt ile Genel Müdür İsmet Karakaya, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hayrettin Tekümit ile Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve aynı zamanda BANÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oktay Eray da hazır bulundu.

Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri’nin sağlık alanında yaptığı proje ve çalışmalarla ilgili paylaşımların yapıldığı ziyarette Rektör Boz; Op. Dr. Ercan Sevinç’e, Op. Dr. Gürsel Kurt’a ve İsmet Karakaya’ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişi ve iyi niyet temennilerinin iletildiği ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

 

HABER: BUSE ASLAN