QUİCK Sigorta Tanıtım TIR’ının yeni durağı Balıkesir oldu. Vatandaşları sigorta konusunda bilgilendirmeyi hedefleyen TIR Atatürk Parkı girişine konuşlandı.

Türkiye’yi karış karış gezen Quick Sigorta Tanıtım TIR’ının yeni adresi Balıkesir oldu. Stadyum Caddesi’ndeki Atatürk Parkı girişinde bulunan TIR, Balıkesirli vatandaşlara sigorta bilincini aşıladı.

Sigortam Milli Sahibi Yüksel Taşaltı’nın katkılarıyla Balıkesir’e gelen Quick Sigorta Tanıtım TIR’ı gün boyu Balıkesir’de sigorta konusunda bilgilendirme çalışması yaptı.

Quick Sigorta Tanıtım TIR’ının bilgilendirme etkinliğine Yüksel Taşaltı’nın yanı sıra 10 Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü de katılım sağlayarak destek gösterdi.

BALIKESİR’DE AĞIRLAMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Tanıtım TIR’ının Balıkesir’de yer almasında büyük emeği olan Sigortam Milli Sahibi Yüksel Taşaltı, Türkiye’yi gezen Quick Sigorta Tanıtım TIR’ını Balıkesir’de ağırlamaktan gurur duyduklarını dile getirerek: “Türkiye’nin en iyi sigorta şirketlerinden biri şehrimizde vatandaşlarımızı sigorta konusunda bilgilendiriyor. Bu tır vatandaşların sigorta konusunda bilgilenmesi için çok önemli. Çünkü birçok vatandaşımız sigorta konusunda yeterli bilgiye sahip değil. Bu tür etkinliklerle vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendirmek istiyoruz. Tüm ülkeyi gezen tırı Balıkesir’de ağırlamaktan guru duyuyoruz. Bu tür bilgilendirici etkinlikleri şehrimizde daha sık yapmak istiyoruz. Sigorta konusunda Balıkesir halkını az da olsa bilgilendirebilirsek bizim için yeter. Sigortam Milli olarak bu tür projelerde yer almaya devam edeceğiz” dedi.

SİGORTA BİLİNCİNİ AŞILIYORUZ

Sigorta bilincini vatandaşlara aşılamak adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Quick Sigorta Bursa Bölge Acenteler Satış Yöneticisi Özgür Değer: “Quick sigorta olarak birçok şehri dolaşıyoruz, acentelerimizle buluşuyoruz. Kendimizi tanıtıyoruz anlatıyoruz. Sigorta bilincini halkımıza yaymaya çalışıyoruz. Bununla beraber Türkiye’deki tüm motorcu gruplarının yaptığı ekinliklerde sponsorluk yapıyoruz. En son Bilecik’teydik, şimdi Balıkesir’deyiz, sonrasında ise Çanakkale’de olacağız. Şehir şehir gezerek vatandaşlara hem kendimizi hem de sigortayı ve sigortanın önemini aktarmaya devam edeceğiz” diye söyledi.

“DESTEK SIRASI BİZDE”

Etkinliğe katılan 10 Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Candar, kulüp olarak Quick Sigorta’ya destek olmak amacıyla burada hazır bulunduklarını dile getirerek şu ifadelere yer verdi: “5-8 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye’nin en iyi motor festivali unvanına sahip 12. Balıkesir Motosiklet Festivali için Quick Sigorta yıllardır olduğu gibi bu yıl da ana sponsorumuz oldu. Festival öncesi de Tanıtım TIR’ı Balıkesir’e geldi. Biz de onlara destek olmak amacıyla motosiklet grubumuz ile birlikte buraya geldik.”

 

HABER: BUSE ASLAN