İstanbul’da yaşanan bombalı terör saldırısının faillerinin kısa sürede emniyet personelleri tarafından yakalanması sonrasında Balıkesir Polis Emeklileri Derneği, emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Balıkesir Polis Emeklileri Derneği, İstanbul’da yaşanan patlama ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Yapılan açıklamalarda Balıkesir Polis Emeklileri Derneği Şube Başkanı Turan Gürbüz, PKK ve diğer terör örgütlerini kınadı.

Başkan Gürbüz, yaptığı açıklamalarda saldırının faillerini kısa sürede yakalamasından dolayı emniyet teşkilatına da teşekkür ederek şöyle söyledi: “Balıkesir Polis Emeklileri Derneği olarak PKK ve diğer terör örgütlerine lanet olsun. Terör örgütleri tarafından İstanbul İstiklal Caddesi’nde 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun. Terör örgütlerinin yanında olanlar ve destek verenler, iş birliği yapanlar, emperyalizme uşaklık yapanları Allah kahretsin. Türk Emniyet Teşkilatı’na teröristi çok kısa bir zaman içinde yakalamasından ve yaptığı çalışmasından dolayı dernek adına teşekkür ederiz. Allah yardımcıları olsun. Tarih boyunca her zaman içinde emperyalizmin uşaklığını yapanlar olmuştur. Terör örgütlerini lanetliyor ve kınıyoruz. Türk milletinin bekası için her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız.”




KAYNAK: İHA