1. Haberler
  2. Manşetler
  3. NEVŞEHİR’DE BİR İMAM, MUHTAR ADAYLARINI TEKBİRLERLE KUCAKLAŞTIRDI

NEVŞEHİR’DE BİR İMAM, MUHTAR ADAYLARINI TEKBİRLERLE KUCAKLAŞTIRDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevşehir’de görev yapan bir imam, Cuma namazı öncesinde, köy muhtar adaylarını cemaat önünde tekbirlerle tokalaştırarak örnek bir davranış sergiledi.

Acıgöl ilçesine bağlı Topaç Köyü Cami İmamı Ali Enes Atalay, Topaç Köyü Muhtar adayları Ahmet Mıhçı, Mehmet Şahin ve Ümit Aydoğdu’yu Cuma namazı öncesinde mihraba davet ederek tekbirler eşliğinde kucaklaşmalarını sağladı.
İmam Ali Enes Atalay Cuma namazı öncesinde yaptığı vaazında, ‘Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde geçmişte yaşadığımız olumsuzluklara, kavga, dövüş, zan, iftira, fitne ve fesat gibi olaylara meydan vermemek adına, tüm köy cemaatinin huzurunda, mevcut muhtar ve muhtar adaylarını birlik ve beraberliğe davet ediyorum’ dedi.
İmam Atalay, Ramazan ayının manevi haz ve iklimine ters düşmemek, önümüzdeki Bayrama daha huzurlu girebilmek için muhtar adaylarını Cuma namazı öncesinde mihraba davet etti. Cami içerisinde, cemaatin karşısına salavatlar eşliğinde birbirlerine sarılan Muhtar adayları, seçim sonrasında da bu şekilde hareket edip hiçbir dövüş, kavga gibi olaylara izin vermeyeceklerine dair söz verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
NEVŞEHİR’DE BİR İMAM, MUHTAR ADAYLARINI TEKBİRLERLE KUCAKLAŞTIRDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!