Balıkesir’in Karesi İlçesi’nde yıldızı parlayan, gelişime açık mahallesi Paşaalanı Mahallesi Muhtarlığına adaylığını koyan Atilla Bolluk iddialı geliyor. Bolluk, Cumhuriyetin 100. yılını mahallesindeki billboardlara ilan vererek kutladı.

Balıkesir’de siyasetin hızlandığı günlerde mahalle muhtarları da adaylıklarını bir bir açıklıyor. Balıkesir’in merkez ilçesi Karesi’nin nüfusu bir ilçe kadar olan Paşaalanı Mahallesi’nde göze çarpan Muhtar Adayı Atilla Bolluk kısa sürede adını duyurmayı başardı. Atilla Bolluk, Paşaalanı Mahallesi’nde çalışmalarına ayrı boyut kazandırarak tanıtım için billboardlara ilan verdi.

 

STK’LARI ZİYARET EDİYOR

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde mahallesinde daha kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıkarak adaylığını ilan eden Muhtar adayı Atilla Bolluk ilk iş olarak tanıtıma öncelik verdi. Billboardlarda ilk olarak mahalle sakinlerinin Kurban Bayramı’nı kutlayarak başlayan Bolluk, geçtiğimiz hafta Cumhuriyetin 100. Yılını da yine billboardlara ilan vererek kutladı. Çalışmalarına sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ziyaretleri ile devam ederek yapacağı hizmetlerden bahseden genç muhtar adayı, mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye özen gösteriyor.

 

FAYDALI HİZMETLERDE

BULUNMAK İÇİN ADAY

1975 Balıkesir doğumlu olan ve öğrenimini Dursunbey Sağlık Meslek Lisesi’nden mezun olarak Sağlık Memuru tamamlayan Atilla Bolluk 2005 yılında Özel Balfizik Tıp Merkezi’nde başladığı görevine, halen idareci olarak devam ediyor. “Uzun yıllardır yaşadığım ve sevdiğim Paşaalanı Mahallemize faydalı hizmetlerde bulunmak için adaylığımı koyduğum 2024 yılı yerel seçimlerinde kıymetli destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim” diyerek Paşaalanı Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıklayan Atilla Bolluk’a biz de çıktığı bu meşakkatli yolda başarılar diliyoruz.

Haber: Doğancan Balık