Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; eğitim öğretim kurumlarının paydaşlarını makamında ağırlayarak sahadaki yansımaları dinledi.

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı; eğitim ailemizin kıymetli paydaşlarını il müdürlüğünde misafir ederek eğitim öğretime dair sahadaki yansımaları dinliyor, başarılarına ortak olmanın gurur ve mutluluğu, eğitim ailesiyle görüş alışverişinde bulunuyor.

Bu bağlamda; Cumhuriyetin 100. yılında Millî Eğitim Bakanlığının “Türkiye Yüzyılını İnşa Edenler ve İnşa Edecekler” sloganı ile düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerinde Balıkesir’i temsil eden Şehit Turgut Solak Fen Lisesi Biyoloji Öğretmeni Sibel Özatlı, İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı ziyaret etti.

Ziyaret çerçevesinde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in teşrifleriyle Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilen Millî Eğitim Bakanlığının “Türkiye Yüzyılını İnşa Edenler ve İnşa Edecekler” programına 81 ili temsilen katılan öğretmenler içerisinde Balıkesir’i temsil etmenin gururunu yaşadığını ifade eden Şehit Turgut Solak Fen Lisesi Biyoloji Öğretmeni Sibel Özatlı; programla ilgili gözlemlerini ve deneyimlerini İl Müdürü Ali Tatlı ile paylaştı.

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “Öğretmenlerimizin başarılı çalışmaları, öğrencilerimizin gelişimine katkı sunan projeleri Balıkesir eğitim ailemizi gururlandırıyor. Eğitime kazandırılan her bir çalışma Balıkesir’imizi eğitim şehri olma yolculuğunda sağlam adımlarla ileriye taşıyor” diyerek Sibel Özatlı’ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ederek özveriyle çalıştığı meslek hayatında başarılarının devamını diledi.

HABER: BUSE ASLAN