Balıkesir Tarım ve Orman İl Müdürü Erkan Alkan, Erdek ilçesinde bulunan Ballıpınar Tarımsal Kalkınma Kadın Kooperatifini ziyaret ederek buzdolabı hediye etti.

Erdek ilçesi Ballıpınar Mahallesinde coğrafi işaretli mor soğan üreticisi kadın çiftçilerle bir araya gelen Tarım ve Orman Balıkesir İl Müdürü Erkan Alkan, çiftçilerin dertlerini dinledi.

Tarım ve Orman Balıkesir İl Müdürlüğü ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı işbirliğinde kadın girişimcilere destek olmak adına bölgeye katkı sağlayan Ballıpınar Tarımsal Kalkınma Kadın Kooperatifi’ne Müdür Alkan buzdolabı hediye etti.

Erkan Alkan, tarımsal üretimde kadın üreticilerinin söz sahibi olma yolunda verdiği desteklerden dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Serkan Akça’ya teşekkür etti.

Yapılan etkinlikte İl Müdürü Alkan’a: Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Haydar Ali Kuytul, Tarım ve Orman Erdek İlçe Müdürü Dilek Işıktaş, Ballıpınar Mahallesi Muhtarı Necmi Sezer, kooperatif yetkilileri ile teknik personeller katıldı.




KAYNAK: İHA