Motosiklet sektörüne premium segmentten giriş yapan Altan Grup bünyesindeki “Altan Motostore Balıkesir Bayii” motor tutkunlarının yeni adresi oldu. Türkiye’nin en büyük motor showroomlarından biri olan “Altan Motostore” motosiklet markası denildiğinde ilk akla gelen modelleri bünyesinde barındırıyor.

Balıkesirli iş insanı Kaan Altan’ın sahipliğini yaptığı en kapsamlı motosiklet showroom, yedek parça, aksesuar ve servis hizmetini sunan Altan Motostore faaliyetlerine başladı.

Altan Grup olarak iki yıldır motosiklet sektörüne girmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Kaan Altan, bugün gelinen noktada ikisi Balıkesir merkez ve biri Edremit olmak üzere 3 şube ile motor tutkunlarına hizmet verdiklerini söyledi.

 

HEM MOTOR HEM AKSESUARDA

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Motosiklet konusunda bölgeye güzel bir kazanım gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Altan Motostore Bayi sahibi Kaan Altan; “Ar-Ge ekibimiz ile birlikte iki yıldır planladığımız motosiklet konusunda A’dan Z’ye hizmet verebileceğimiz Altan Motostore ile sektöre çok hızlı bir giriş yaptık. Paşaalanı Mahallesi 387 sokaktaki showroomumuz bölgenin en büyük mağazası. 1500 metre kare kapalı alanımızda motosiklet ve ekipmanlarını satıyoruz.  

Bütün motorlarımız sektörde önemli konuma sahip premium segment fakat her kesime hitap edecek markalarımızda var.

Suzuki, Piaggio, Vespa, Kymco, Aprilia, Motoguzzi, KTM, Husqvarna, Peugeot, Lambretta ve Premium elektrikli motosiklet markalarından biri olan Silence Motosiklet modellerini bulundurduğumuz mağazamızda alanında oldukça deneyimli çalışma arkadaşlarımız görev yapmakta olup müşterilerimize kusursuz hizmet vermektedirler.

Motosiklet Aksesuarları Kategorisinde geniş ürün yelpazemiz ile Motosiklet tutkunlarının taleplerine cevap verebilmekteyiz.

Ayrıca bayisi olduğumuz, satışını yaptığımız bütün markaların resmi servis hizmetini yetkili servis bölümümüzde deneyimli ustalar eşliğinde veriyoruz. İlk bakım, periyodik bakım, arıza ve onarım hizmetlerini  sunacağımız bölgenin en geniş servisi firmamız bünyesinde yer almaktadır.

Açılalı bir yıl olmasına rağmen showroom sayımızı 3’e ise çıkarmayı başardık. Balıkesir Paşaalanı’nda merkez showromumuz, Kasaplar Mahallesinde Arora Fabrika Satış Mağazamız ve de son olarak Edremit’te servis hizmeti de sunan  Altan Motostore Edremit showroomumuz Haziran ayında hizmete girdi.” dedi.

 

 

“ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”

Altan Motostore Satış Pazarlama Müdürü Onur Karar da kendileri için müşteri memnuniyetinin öncelikli olduğunu söyledi. Karar; “Kapıdan içeriye giren müşteri belki bizde aradığı ürünü, markayı, motosikleti veya kask markasını bulamayabilir ama çıkarken ilgi bulamadım diye çıkmayacak. Bizim birinci önceliğimiz bu. Motosiklet camiasında herkesin dilinde bu var. Altan Motostore ile biz bu eksikliği gidermek istiyoruz” dedi.

 

HABER: İLKAN TOPRAK