AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, kongreler sonrası seçilen esnaf temsilcileri oda başkanlarını ziyaret etti. Karesi ilçesinde yoğun bir mesai yapan Aydemir’i AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan yalnız bırakmadı.

AK PARTİ Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, yoğun ziyaret programı kapsamında sırasıyla Türk Ocağı Balıkesir Şube Başkanı Tahir Korucuoğulları, Birlik Vakfı Başkanı Prof. Dr. Kerim Özdemir, Balıkesir Sebzeciler Ve Meyveciler Odası Başkanı Nurullah Bozkır ve Madeni Eşya Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Kuşcu ile Balıkesir Çerçici, Manifaturacı ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Fatih Çakır’ı ziyaret etti.

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve AK Kadınlar Karesi Başkanı Ayfer Özsoy’un da eşlik ettiği Milletvekili Aydemir, program kapsamında Karesi ilçesindeki yenilenen yapıları, korumaya alınan tarihi binaları da inceleyen Milletvekili Aydemir, çalışmaların güzel sonuçlandığını görerek projelerde emeği geçenlere teşekkür etti.




KAYNAK: İHA