Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yerel Yönetimlerden Sorumlu Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Niyazı Tunç ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Komisyon Başkanı Mustafa Bilsem’in başkanlığında, belediye meclis üyeleri istişare toplantısı yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanlığı’nın düzenlediği istişare toplantıları devam ediyor. Son olarak Yerel Yönetimlerden Sorumlu Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Niyazı Tunç ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Komisyon Başkanı Mustafa Bilsem’in başkanlığında, belediye meclis üyeleri istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıda konuşan MHP Balıkesir İl Başkan Ekrem Gökay Yüksel, "Cenab-ı Allah’ın izniyle 2023 Zafer yılımız olacak" dedi.

İl Başkanı Yüksel, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bugün burada belediye meclis üyelerimizi Balıkesir’de misafir etmenin mutluluğu içerindeyiz. Yaşadığınız şehirlerde başarılı çalışmalarınızın olduğunu vatandaşlarımızdan birçok defa duyduk. Her gittiğimiz İlçede bizleri ve partimizi gururla temsil eden, vatandaşlarımızın bütün talepleri ile ilgilenen, siz değerli belediye meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

Şunu özellikle söylemek istiyorum: Sahada Milliyetçi Hareket Partisi var, Seçmenin gönlünde Milliyetçi Hareket Partisi var. Cenab-ı Allah’ın izniyle 2023 Zafer yılımız olacak. Bundan sonraki süreçte daha sık bir araya gelip daha koordinasyonlu hareket edeceğiz. Hepinize katılım sağladığınız ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.




KAYNAK: İHA