Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Altıeylül ilçe teşkilatına yeni katılan 500 kişiye rozet takma töreni yapıldı. Törende konuşan MHP Altıeylül ilçe Başkanı Alper Okçelik: “Partimiz, her bir ülküdaşımıza, her bir vatandaşımıza sonuna kadar açıktır” dedi.

Balıkesir’de Altıeylül MHP İlçe Teşkilatı "MHP BİTMEZ" teması altında partiye yeniş katılan 500 üye için rozet takma töreni gerçekleştirdi. Altıeylül Gelişim Merkezi (ALGEM)'de yapılan törene MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, MHP Altıeylül İlçe Başkanı Alper Okçelik, Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Çalışkan ve çok sayıda partili katıldı.

 

“BİZİMDE KIRGINLIK, KÜSKÜNLÜK VE YORGUNLUK YOKTUR”

Törende açılış konuşmasını yapan MHP Altıeylül ilçe Başkanı Alper Okçelik, davalarına gönül vermiş herkese partilerinin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Okçelik; “Bu kutlu yürüyüşe katılan her bir vatandaşımız, bizlerin dava arkadaşı olmuş, ülkesine, ülküsüne ve Türk milletine olan inancı ile yorulmadan çalışmalarına başlamıştır. Bende sizlere dava arkadaşınız olarak sesleniyorum. Bizim saflarımızda, kırgınlık, küskünlük ve yorgunluk yoktur. Her bir ülkücü bizler için değerlidir, omuz omuza yürüyeceğimiz lider ülke vizyonunda yol arkadaşımızdır. El ele omuz omuza bu yolu yürüyeceğiz, kimseyi geride bırakmayacağız. Bu inanç ve ülküdaşlık hukuku çevresinde kimse bu hareketin ötekisi değildir. Kimse bu davanın üvey evladı değildir. Partimiz, her bir ülküdaşımıza, her bir vatandaşımıza sonuna kadar açıktır. Bu kutlu davaya atılan her adımda, gönüller buluşacak, birliktelikle hedefine doğru koşacaktır.

Aramıza yeni katılan çok değerli yol arkadaşlarım aramıza yeni katılan çok değerli yol arkadaşlarım. Yolumuz uzundur. Milliyetçi Hareket Partisi Altıeylül İlçe Teşkilatımız için ulaşacağımız çok hedef vardır. Ben de sizlere bu şuurla söz veriyorum, “Ben de varım” diyorum” dedi.

 

HOŞ GELDİNİZ

Daha sonra konuşan MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakının başarısı için çalışacaklarını söyledi. Yüksel; “2023 hepimizin de bildiği üzere tüm Türkiye’nin kaderini etkileyecek, önemli bir yıldır. Türkiye’nin ikinci yüzyılının başlangıcı olup 2023 ve sonrası hedeflerimizin gerçekleştirilmesi Türkiye’nin Ortadoğu’daki jeopolitik konumunun, dünya sahnesindeki güçlü durumunun, ekonomik anlamda tam bağımsız Türkiye’nin temellerinin atılacağı bir dönemdir. Omuzlarımızdaki sevda vatan sevgisi ve hizmet aşkıdır. Biz sırtımızda senelerce taşıdığımız bu yüce amacı hiçbir zaman yük olarak görmedik ve bu uğurda gecemizi gündüzümüze katarak gayret sarf ettik, Cumhuriyetimizin 100. Yılında da yine aynı kararlılık ve heyecanla çalışmaya da devam edecek ve Cumhur İttifakının başarısı için mücadele edip bunu Balıkesir’de başarılarla taçlandıracağız” dedi.

Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

 




KAYNAK: İHA