CHP’de listede ön sıralarda olması beklenen önceki dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, liste dışı kaldı.
28. Dönem milletvekili aday adayı Mehmet Tüm, yaşanan süreç sonrası yaptığı yazılı bir açıklama ile kendisine destek olanlara teşekkür etti.
Tüm’ün açıklaması şöyle: “Genel merkezimizin ve Genel başkanımızın takdirleri ile listede yer bulamadım. 28.dönem milletvekili aday adaylığım sürecinde beni destekleyen ve temayülde 2. sırada çıkaran Balıkesir il örgütüne,yine temayülde beni 1. sırada çıkaran Bandırma ve Erdek örgütü olmak üzere Balıkesir’in tüm ilçe örgütlerimize ,Kadın kollarımıza ,gençlik kollarımıza ,kalbi benimle atan tüm yoldaşlarıma, partililerime dostlarıma, arkadaşlarıma teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
Açıklanan listelerde örgütümüze ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.
Bugünden itibaren partimizin iktidarı ve 13.cumhurbaşkanı adayımız , Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başarısı için tüm gücümüzle çalışmaya başlıyoruz”
KAYNAK: İHA
Yorum yapın